Wat doen wij?

Haartooi

Wij zijn in eerste instantie een kapsalon voor dames, heren en kinderen.De schoonheidszorg is een supplement.

Als je overschot van tijd hebt kan je bij ons op dinsdag terecht ZONDER afspraak voor alle behandelingen. De rest van de week is het enkel op afspraak. Omdat wij NOOIT overboeken is “op tijd reserveren” de boodschap, want wij opteren ervoor dat de mensen die op afspraak komen, NOOIT moeten wachten. Dat is dan ook de reden dat we snel volgeboekt zitten.

Als je als nieuwe klant bij ons binnenkomt zal er eerst grondig met U overlegd worden wat je precies wil en wat er al dan niet kan.

Aan de wasbak word je haar gewassen met een aangepaste shampoo, afgestemd op je kwaliteit van je haar. Is je haar futloos, dor of wat aan de droge kant dan zullen wij er een aangepast masker of een verzorging op aanbrengen en dit helemaal GRATIS. Waar andere kapsalons extra voor aanrekenen, dat zien wij dat als een extra service naar de klant toe. Je kan bij ons terecht voor een gewone coupe, een nieuwe moderne look, maar ook het oudere cliënteel kan hier terecht voor de klasieke watergolf of mis en plis.

Je kan ook kleuren, gewoon of amoniakvrij, baleage met 1 tot 5 kleuren, verhelderende pony, … . Kortom, in kleuren kan je eindeloos gaan.

Ook het permanentproduct is altijd amoniakvrij. Je kan er zowel kleine krullen mee zetten alsook een weelderige bos losse lokken. Wij adviseren en helpen je graag aan jou perfecte kapsel.

Onze grote troef is de concurrentiële prijzen die wij handhaven. Aangezien dat wij slechts met twee werken zijn de loonkosten miniem en dat voelt de klant meteen in zijn portemonee. Wij hebben vooral eerlijke betaalbare prijzen omdat wij vinden dat naar de kapper gaan geen luxe mag zijn. Iedereen heeft het recht er goed uit te zien.

Oh ja, uiteraard is de koffie gratis.

Schoonheidszorg

In het schoonheidssalon kan je terecht voor alle gelaatsverzorgingen, lichaamsverzorging, massages, manicure en pedicure
Deze behandelingen kunnen enkel na afspraak.

Wat vrij uniek is bij ons, is dat als je een haarkleuring neemt, en terwijl deze 30min moet inwerken, kan je voor 25€ een mini behandeling krijgen in het schoonheidssalon. dwz reinigen, toniferen, masker, eventueel epileren en een aangepaste dagcreme.

Als je voor deze behandeling kiest, meld dat even erbij als je een afspraak voor je kleuring maakt.